Super Salicylic Fluid

En formula dedikert til sensitiv og svært reaktiv hud. Olje-i-vann-emulsjonen er basert på en fosfolipidemulgator som ligner på de som utgjør cellemembranen. Formelen er forfriskende ved påføring og har en svært beroligende effekt på huden.

Den eneste emollienten (mykgjører) i produktet er squalane (et stabilt derivat av squalen, som finnes naturlig i sebum). Likheten mellom squalane og den hydrolipide filmen på epidermis gjør det til en ingrediens som ofte brukes i formuleringer beregnet på atopisk hud.

På grunn av disse anti-inflammatoriske egenskapene er squalane meget aktuell til hudtilstander som akne, eksem og hypersensitiv hud. Squalane er ikke-komedogent, noe som betyr at den ikke tetter porene: den kan brukes på fet og/eller akneutsatt hud.

Oliven squalane er fullstendig biologisk nedbrytbart. Den hoper seg ikke opp i miljøet, og utgjør ingen fare for fauna eller flora.

Oliven squalane er en del av en bærekraftig utviklingstilnærming, i samsvar med prinsippene for grønn kjemi.

  • Reduserer Akne
  • Reduserer rødhet og inflamasjon
  • reduserer post-akne arr
  • Forbedre hudens mykhet

Aktive ingredienser:
- Betaine salicylate (2%).
- Hyaluronic acid (1,4%).
- Zinc PCA (1%).
- Niacinamide (1%)

Bruk:
Påfør noen dråper serum én gang daglig etter rens og toner. Hvis produktet brukes på kveldstid kan det kombineres med andre behandlingsprodukter etter behov: Som en del av dagrutinen skal den kombineres med SPF.

kr 780,00