Klinikk Esthetica - din  hudpleieklinikk på Jessheim!


Klinikk Esthetica åpnet dørene i mars 2019. Vi er en hudpleieklinikk med god takhøyde og godt humør. Vi har bred erfaring og god kjennskap til hudpleiebransjen. Vi ønsker å gi klientene våre gode, synlige og varige resultater. Klinikk Esthetica ble etablert av to glade damer, Elisabeth Sollien og Kari Myrvold Indergård. Vi jobbet sammen i mange år i en annen klinikk på Jessheim og har alltid hatt samme verdier og interesser innenfor hudpleie. Vi trives godt sammen, og det merkes hos oss. I tillegg til oss, har vi også en vippetekniker, Vilde Jeanett Slora.

Du finner oss i nye, flotte lokaler på industrifeltet på Jessheim.

Klinikk Esthetica AS
Energivegen 7, 2069 Jessheim
klinikkesthetica@gmail.com
(+47) 948 02 308

 

Våre terapeuter:


Kari Myrvold: Hud- og kroppsterapeut.
Utdannet hud-, kropp- og spaterapeut ved Hudpleieakademiet i 2009-10.

Kari utfører følgende behandlinger: Hudpleie, Meso-terapi, microneedling, fotpleie, håndpleie, Shellac farging av vipper og bryn, vippeløft, vippeextensions, massasje, forming av bryn, voksing i ansikt, voksing på kropp, brasiliansk voks, make-up.


Elisabeth Sollien: Hud- og kroppsterapeut.
Utdannet hud- og kroppsterapeut ved den franske kosmetologskole i Oslo i 2005-06.

Elisabeth utfører følgende behandlinger: Hudpleie, Meso-terapi, microneedling , fotpleie, håndpleie, Shellac, farging av vipper og bryn, vippeløft, massasje, forming av bryn, voksing i ansikt, voksing på kropp og brasiliansk voks.


Vilde Jeanett Slora: Vippetekniker/Vippestylist
Utdannet vippetekniker ved Tone-Lise Akademiet i 2016.

Vilde utfører følgende behandlinger: Vippeextensions (klassisk, hybrid og volum), vippeløft, farging av vipper og bryn og brasiliansk voks.