Probiotic Ultraserum

Rikt probiotisk nattserum for å behandle tørr og sensitiv hud.

Det pre / pro-biotiske komplekset er laget av a-glukooligosakkarider, oppnådd ved enzymatisk syntese fra vegetabilske underlag, laget av 100% ren plantesaft, rik på ß-fruktoligosakkarider, oppnådd ved kaldpressing av Jicama eller Yacon knoller, og laget av Lactobacillus Pro-biotiske bakterier, som inaktiveres ved tyndallisering og frysetørkes. Dette produktet brukes til å optimalisere den kutane økofloraen, for å styrke det biologiske forsvaret og forbedre hudens utstråling ved en omstrukturerende og jevnende ffekt.

Takket være den unike strukturen, fremmer serumet balansen i hudens mikrobiota ved å fungere som et underlag for bakterier og ved å styrke hudens naturlige forsvar.

Takket være at det er rikt på naturlige sukkerarter (GOS og FOS) forbedrer den hudens utseende og komfort, og forbedrer dermed hudtonen og demper følelsen av ubehag som er karakteristisk for sensitiv og tørr hud.

AKTIVE INGREDIENSER

  • Pre & pro-biotisk kompleks
  • Galicare (Ecocert melkesyreester)

BRUK

Brukes på kvelden. Påfør en liten mengde (som en ert) og unngå området under øyne. Vent minst 30 minutter før du påfører andre hudpleieprodukter.

For optimal beskyttelse, vent minst 10 minutter før du legger sminke. Vi anbefaler mineralsminke.

INDIKASJONER

  • Optimaliserer hudens økoflora
  • Reduserer tørrhet i huden
  • Styrker det biologiske forsvaret i huden
kr 780,00