Long Lash Mascara Sort

Ikke på lager - 30%

Er en oljefri svart mascara som ved hjelp av ingredienser som Carnauba-voks gir vippene lengde, fylde og holder dem vakkert buede hele dagen. Den spesielle teksturen gir volum og gir vippene et fint løft.

Den timeglassformede børsten gir et flott utgangspunkt for å forlenge vippene og bygge voluminøse vipper. De lange og korte hårene hjelper til med å nå selv de korteste vippene, og børsten kan brukes vertikalt for å nå de nedre vippene. Den sorte fargen på mascaraen bidrar til å intensivere og definere øyet.

  • For å få vippene til å se lengre og sterkere ut, kan du bruke Nilens Jord Lash Primer før du påfører mascaraen. Lash Primer øker også fargen på mascaraen og hjelper til med å pleie og stimulere veksten av vippene.
  • For ekstra lengde, påfør mascaraen fra lash rot til lash tip i en rett bevegelse.
  • For å få ekstra volum, bruk mascaraen fra vippelinjen til vippetippen i sikksakkbevegelser.
  • For å øke intensiteten, bruk mascaraen i flere lag før mascaraen tørker.

Hvis vippene er filtrert sammen, kan Nilens Jord Mascara eller Lash & Brow børste brukes til å rette vippene forsiktig uten å miste effekten av mascaraen.

  • Ingredienser og bruk Ingredienser Aqua, Glyceryl Stearate, Cera Microcristallina, Copernicia Cerifera Cera, Butylene Glycol, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Stearic Acid, Polyvinyl Alcohol, Palmitic Acid, Candelilla Cera, Glycerin, Polyimide-1, Aminomethyl Propanol, Sodium Dehydroacetate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Panthenol, Laureth-21, Tropolone, Biotinoyl Tripeptide-1, CI 77499.
kr 188,30 kr 269,00