Ceactil Advanced Vitamin C Serum

Ceactil Advanced Serum er et rikt vitamin C serum som behandler, beskytter og pleier huden med konsentrerte antioksidanter. Det forebygger og styrker huden mot daglige stressfaktorer som UV-stråler og forurensing. Serumet pleier og gir masse næring til en livløs og tørr hud. Fremmer bedre fuktighet og en jevnere hudtone. Den unike sammensetningen av aktive virkestoffer opprettholder en sunnere og friskere hud.

Serumet beskytter mot UV-skader og anbefales å bruke daglig under andre utvalgte produkter. Den egner seg spesielt for de med tørr og sensitiv hud grunnet sine sterke anti-aging egenskaper. Kan brukes som serum dag og natt.

C- vitamin (3-O-Ethyl ascorbic acid)- Beskytter mot UV-skader og nedbrytning av kollagen, normaliserer hudtonen, og fremmer bedre fuktighet.

Vitamin E, Grønn te-ekstrakt og Ferulinsyre beskytter mot frie radikaler og styrker effekten av C-vitamin og hverandre.

Arbutin - virker blekende på pigmentflekker og forbygger ujevnt pigment

Troxerutin - en sterk antioksidant som virker karstabiliserende, betennelsesdempende og antibakteriell og hemmer nedbryting av kollagen.

2 Anti-aging peptider (N-prolyl palmitoyl tripeptide-56 acetate og palmitoyl tripeptide-38) som stimulerer til bedre kollagen og elastin produksjon.

Arganolje, Avocado olje, Mandelolje og Olivenolje - naturlige fruktighetsgivende oljer som virker mykgjørende, beskyttende, helende og reparerende.

kr 1 090,00